Nye medarbejdere hos Uni-way.

- 01/03/17

Nye medarbejdere hos Uni-way


Uni-way A/S har pr. 1/2 – 2017 ansat 2 nye medarbejdere til kontinentafdelingen. Hans Christian Jensen som konsulent/disponent vedr. specialtransport / åbne biler til og fra Kontinentet, samt Søren Andersen som trainee i samme afdeling. Som en del af de to nyansættelser, er Jan Løvholm flyttet til Sverige Import afdelingen, hvor han vil færdiggøre sin trainee tid.
 
Hans Chr. Jensen:
Ansættelsen af Hans Christian Jensen sker som et led i Uni-way’s nye strategi, om også at kunne tilbyde kunderne specialtransport løsninger på Kontinentet. Hans Christian er 63 år og har igennem en længere årrække væres ansat hos Skaks Specialtransport i Rødekro, hvor han har erhvervet sig stor erfaring og ekspertise på området.
Har I forespørgsler på højt, bredt, langt eller tungt gods til og fra kontinentet er I velkommen til at kontakte Hans Christian

Direkte tlf.:      +45 2510 0066
E-mail:            hcj@uni-way.com 


Søren Andersen:
Søren er 32 år og er startet som trainee i kontinentafdelingen. Søren har tidligere været ansat hos Forsvarets logistiktropper, hvor han fik lysten til et job i logistikbranchen. Søren vil i samarbejde med resten af kontinentafdelingen servicere Uni-way’s kunder på forsendelser til/fra Kontinentet.  


 


Tilbage til oversigten