Ring på telefon: +45 96 30 17 00

UNI-WAY A/S - DIT TRANSPORT- OG SPEDITIONSFIRMA

Vi er et 100% danskejet transport- og speditionsfirma, der tilbyder alle former for transport og spedition herunder: specialtransport, særtransport, kurérkørsel, luftfragt, søfragt og meget andet. Kontor og terminal er beliggende i Aalborg hvor firmaet blev etableret den 1. april 1992 som følge af en sammenlægning af transportfirmaerne Unifragt ApS og Scan-Way A/S.

Vi disponerer mere end 100 egne trailere via et større antal dygtige og erfarne danske vognmænd. Vi kan løse stort set alle former for transport eksempelvis specialtransport, krantransport, kurertransport – vi tager gerne imod en større udfordring.

INTERNATIONAL TRANSPORT OG SPEDITION

Med udgangspunkt i et stærkt team af transportspecialister har transportfirmaet uni-way a/s udviklet sig til at være én af branchens førende udbydere af transport, specialtransporter, spedition og logistikløsninger på det europæriske marked.Vi tilbyder daglige afgange i egne trafikker med direkte leveringer mellem Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi forbinder resten af Europa hurtigt og effektivt – med egne biler eller via samarbejdspartnere.

Specialer inden for transport

  • Dør til dør-leverancer – effektivt og sikkert i egne trafikker eller via professionelle samarbejdspartnere
  • Specialtransport – danske chauffører, samt moderne og effektivt materiel

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.