Ring på telefon: +45 96 30 17 00
I forbindelse med vores aktivitetsudvalg deltog en række af vores medarbejdere onsdag 13. september ved et foredrag igennem WellB. Dernæst fortsatte trivselstemaet med en god middag for Uni-way-delegationen.

Maiken Juul, cand.scient, ekspert i tankestyring og forfatter til bogen ”Styr på tankerne”, var aftenens foredragsholder i Gigantium.

Foredraget hed ”Jo, du gør det godt nok!”, og som titlen antyder, var det overordnede tema, hvordan man som medarbejder og kollega kan være med til at fremme trivslen – og for så vidt også i privat regi.

Maiken gav via forskning, egne erfaringer og refleksionsøvelser tilhørerne værktøjer til, hvordan man i højere grad som individ kan påvirke og ændre sine tankemønstre. Bl.a. ud fra, hvordan ens hjerne er opbygget, når det kommer til at lagre bekymringer og grublerier/overtænkning.

Et interessant og tankevækkende foredrag.

Aftenen blev for Uni-way-medarbejderne afsluttet på Restaurant SMAEK i Aalborg, hvor vi kunne nyde noget god mad, og således fik vi bygget videre på formålet med arrangementet: Trivsel.