Ring på telefon: +45 96 30 17 00
Carsten Stenrøjl med sit oplæg til Uni-ways strategiseminar // Foto: Martin Pedersen
I weekenden 8.-9. oktober deltog Uni-ways medarbejdere i et strategiseminar, der blev afholdt under de skønne rammer på Ruths Hotel i Gl. Skagen.

Lørdag morgen blev strategiseminaret indledt i Tjærehuset, der hører til Ruths Hotel.

Konsulent, Carsten Stenrøjl, præsenterede de data, som han via interview af medarbejderne havde indsamlet. De to altovervejende temaer på seminaret var trivsel og bæredygtighed, og ud fra disse emner skal der udarbejdes en strategiplan, der implementeres pr. 01.01.2023 til og med ultimo 2025.

Fælles for begge strategipunkter var, at Carsten Stenrøjl anvendte SWOT-analysen (strenghts, weeknesses, opportunities, threats), hvilket gav anledning til mange gode faglige diskussioner, såvel i plenum som i gruppearbejde.

Trivsel

Ifølge jobrådgivningsvirksomheden AS3 Transition defineres begrebet således:

”Trivsel opstår, når de optimale betingelser er til stede for, at individet og/eller gruppen oplever velbefindende.”

I første omgang blev trivslen blandt Uni-ways´ medarbejdere analyseret ud fra ovennævnte analyseværktøj, inden de fire grupper skulle diskutere tre forslag, som havde som mål at forbedre trivslen i virksomheden, og der var faktisk en række tiltag, der gik igen i de fire grupper.

På den anden side af den velsmagende frokost, der blev indtaget i Ruths Brasserie, var bæredygtighedsstrategien næste punkt på dagsordenen.

Bæredygtighed

Illustration: dtu.dk

Carsten Stenrøjl tilrettelagde sin præsentation af bæredygtighedsbegrebet på samme måde, som det var tilfældet med trivslen. Endnu engang var der fokus på medarbejdernes udsagn, som igen blev præsenteret via SWOT-modellen. Derudover blev temaet afsluttet med gruppearbejde, hvor vi skulle diskutere, hvad er de tre vigtigste elementer at arbejde struktureret med, i forhold til bæredygtighed.

Endnu engang var der grundlæggende enighed omkring, hvordan de respektive grupper så på bæredygtighed, og den faglige diskussion herom var sidste punkt på dagsordenen, inden den resterende del af weekenden var afsat til det sociale.

”En fantastisk weekend med engagerede medarbejdere i skønne omgivelser på Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor trivsel og bæredygtighed var i fokus,” udtaler Claus Madsen, administrerende direktør i Uni-way A/S.

Lørdag aften stod den på en fremragende middag i Ruths Brasserie, inden det søndag formiddag var tid til at få kåret en Uni-way-mester i padeltennis. En værdig afslutning på en fantastisk weekend i smukke rammer på toppen af Danmark.

Ruths Hotel, Gl. Skagen // Foto: Claus Madsen