Ring på telefon: +45 96 30 17 00
PRESSEMEDDELELSE: Samme navn – samme DNA samt ”business as usual” – men flere ressourcer og kompetencer – det er hovedbudskaberne i partnerskabet mellem Uni-way A/S og Blue Logistics Group A/S.

Efter 32 år på egne ben bliver Uni-way A/S nu en del af Blue Logistics Group A/S, som er et ambitiøst netværk af transportvirksomheder – der løbende udvikles og udbygges på forskellige markeder til fordel for vores kunder.

”Vi bliver en del af noget større og vi får adgang til nogle ressourcer og kompetencer, som kan hjælpe os med at imødekomme fremtidens krav til grøn omstilling og øget digitalisering. Vi kommer ganske enkelt til at stå stærkere på den næste del af rejsen til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere,” fortæller Adm. direktør Claus Madsen.

“Business as usual” i et stærkt netværk

Vi fortsætter som hidtil med samme produkttilbud, samme ledelse og medarbejdere og ikke mindst bibeholder vi vores kultur og værdier, der altid har været et kendetegn hos Uni-way A/S i det daglige arbejde.

”Det var meget vigtigt for os, at vi ikke skulle give afkald på vores navn – DNA og værdier i partnerskabet og vi fortsætter samtidig med at have vores mange trofaste og loyale kunder og samarbejdspartnere i fokus. Forskellen er nu bare, at vi fremadrettet står stærkere på alle fronter i forhold til den grønne omstilling og de udfordringer branchen står overfor de kommende år. Desuden deler Blue Logistics Group A/S vores værdier, hvilket selvfølgelig har haft stor betydning for vores tro på, at det bliver et rigtig godt partnerskab,” siger Claus Madsen.

Blue Logistics Group er en nystartet spiller i logistikbranchen – med meget erfarne folk bag rattet. Bag foretagendet står brødrene Karsten Mathiesen og Morten Mathiesen, som var med til at opbygge NTG A/S, og som direktør og partner finder vi Nikolaj Meyland-Smith, som blandt andet har en fortid i DSV A/S.

Vi vil sammen med vores partnere i Blue Logistics Group A/S fortsat have fokus på høj kvalitet og service, kombineret med skarpe transportydelser og på sigt grønnere løsninger både til lands, til vands og i luften.

Press release in English