Ring på telefon: +45 96 30 17 00
BDO og Spar Nord hylder 1.000 virksomheder, hvor kontinuerlig vækst er ét af de vigtigste parametre, og netop Uni-way A/S er i oktober blevet hædret med titlen som ´Succesvirksomhed 2022´.

Siden 2019 har BDO og Spar Nord stået bag kåringen ´Årets Succesvirksomhed´, hvor 1.000 virksomheder får den flotte anerkendelse. Prisen går til de virksomheder, som kontinuerligt evner at skabe solide resultater over en årrække og kontinuerlig vækst. Prisen skal, ifølge BDO og Spar Nord, ses som en hyldest af det lange seje træk.

Hos Uni-way A/S er vi stolte over, at vi som virksomhed bidrager til de parametre, som BDO og Spar Nord lægger til grund for udmærkelsen, nemlig vækst, velstand og succes i det danske erhvervsliv, hvilket denne prismodtagelse er et synligt bevis på.

Administrerende direktør hos Uni-way A/S, Claus Madsen, udtaler:

“Det er altid en ære at få en pris, men især denne for at skabe kontinuerlig vækst og solide finansielle resultater i en længere årrække. Det kan vi som virksomhed kun være stolte af, og det er en kæmpe cadeau til alle medarbejderne.”

Læs mere om ´Succesvirksomhed´