Ring på telefon: +45 96 30 17 00
Portræt af nyheds- og SoMe-ansvarlig, Martin Pedersen: Om at få muligheden hos Uni-way A/S som ansat i et flexjob, samt at være med til at definere en helt ny jobfunktion.

I sensommeren sidste år var jeg til den første samtale hos direktør, Claus Madsen og regnskabschef, John Nygaard. Udgangspunktet var et flexjob, hvor min jobfunktion skulle bestå i at skrive artikler til hjemmeside/SoMe som et led i at promovere Uni-way A/S´ aktiviteter og ikke mindst, hvad vi som virksomhed står for. Det var ikke højt prioriteret hidtil, og her kom min passion for formidling ind i billedet. Jeg er glad for, at Claus og John kunne se potentialet i det.

3. oktober havde jeg første arbejdsdag, og jeg er taknemmelig for den mulighed, Uni-way A/S har givet mig. Det har været af stor betydning med et job, der er tilrettelagt efter mine behov, nu hvor det ´ordinære´ arbejdsmarked har vist sig at være vanskeligt for mig grundet en Aspergers-diagnose. Det har også været uvant situation for virksomheden at have medarbejdere ansat på ikke-ordinære vilkår, men på det personlige plan har det kun været en positiv oplevelse.

Det har været en fed oplevelse at være med til at definere en helt ny jobfunktion helt fra bunden, og for Uni-way A/S betyder det en øget opmærksomhed, hvad enten det er vores kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter, der følger os på www.uni-way.dk, Facebook og/eller LinkedIn.

Vores to overordnerede strategier er som bekendt trivsel og bæredygtighed. Det har betydet meget for mig for mig, hvordan Uni-way A/S har taget et socialt ansvar, hvilket flugter meget godt med vores overordnede strategier, trivsel og bæredygtighed. Der er perspektiver til CSR-strategien, der også kaldes den tredobbelte bundlinje, fordi det hviler på følgende parametre: Et økonomisk, miljømæssigt samt et socialt ansvar.

Uni-way A/S er en fantastisk arbejdsplads, og det er tydeligt, hvordan der er lagt vægt på et godt kollegialt sammenhold. I én af artiklerne understregede en kollega, at medarbejdergruppen betegnes som Team Uni-way, og det kor kan jeg kun istemme mig. Jeg har helt fra starten følt mig som en integreret del af medarbejdergruppen.

Den første tid har jeg haft fokus på at portrættere vores speditører, terminalchefens hverdag og mine administrative kollegaer. I den kommende tid vil fokus være på ´landevejens helte´, i form af interviews med chauffører og vognmænd. Derudover er planen at fremhæve flere af vores kunder og samarbejdspartnere, nøjagtigt som det var tilfældet med Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

Uni-way A/S´ administrerende direktør, Claus Madsen, udtaler:

”Martin blev ansat hos Uni-way pr. 01.10.2022 med henblik på at gøre virksomheden mere synlig på de sociale medier og samtidig opdatere vores hjemmeside med nyheder.

Det var selvfølgelig forbundet med en vis skepsis i forhold til hans diagnose, og om Martin kunne klare at trives med disse opgaver.

Denne skepsis blev hurtigt manet til jorden, da han har vist et stort engagement og ikke mindst bevist hans skrivefærdigheder i mange gode artikler. Vi er derfor rigtig glade for, at Martin er blevet en del af Team Uni-way A/S.”