Ring på telefon: +45 96 30 17 00
Lørdag 17. juni afholdt vi det andet af fire planlagte personalearrangementer i 2023. Denne gang stod arrangementet i skydningens tegn.

På én af årets hidtil varmeste dage deltog 11 Uni-way-medarbejdere i arrangementet. Der stod Field Target-skydning på programmet, og efter en kort introduktion ved Arne Legernes fra Aalborg Skyttekreds kunne vi dels lære luftriflerne at kende, og ikke mindst spore os ind på præcisionen.

Lad det være sagt med det samme: Det var – bogstaveligt talt – vanskeligt at få indstillet sigtekornet, men i takt med træningen fik flere og flere styr på sigtet, og et par jubeludbrud afslørede, at der så småt kom hul på bylden.

Efter træningssessionen stod den på selve konkurrencedelen, hvor seks Field Target-baner blev taget i brug. Det var en individuel konkurrence, hvor Jacob Gade og Christian B. Kragh delte sejren med seks point (12 skud), mens Helene Kirstine Nøhr fulgte efter med fem point.

Arne Legernes er i øvrigt chauffør her i huset, og derfor ville han gerne takke Uni-way A/S for sponsoratet af det danske Field Target-landshold. Han og landsholdskollegaerne, Tom og Jan, gav Bo Lysegaard en erkendtlighed som tak for vores sponsorat.

Et hyggeligt arrangement i sommervejret blev afsluttet med frokost samt det obligatoriske vinder- og holdbillede på podiet.

Næste arrangement er ultimo august, hvor vi afholder sommerfest.

Se flere billeder via Uni-way A/S´ Facebook-side.